Otthonfelújító kisokos Csorba Anitával

Hasznos tippek és tanácsok, amikkel lakásodból igazi otthon válhat.
És közben értékes ajándékokat is nyerhetsz!

Csorba Anita - tértervező, lakberendező, YouTube-er

Tippelj és nyerj!

Ebben a hónapban is értékes ajándékokat nyerhetsz - a felújításhoz és a felújítás kipihenéséhez.

 • 5 x 200 000 Ft KIKA
  utalvány
 • 1 x 240 000 Ft otp travel
  utalvány
 • 1 x 120 000 Ft otp travel
  utalvány
 • 1 x 60 000 Ft otp travel
  utalvány
Játszom

Kezdődhet a festés!

Sziasztok! A felújítás egyik nagyon látványos pontjához érkeztünk el, mondhatjuk úgy is, hogy mérföldkőhöz értünk: eljött a festés ideje.
A falakat megfelelően előkészítettük, a felületük szép sima lett a háromszoros glettelésnek köszönhetően, és csak arra várnak, hogy megkapják végleges ruhájukat.

Hogyan válaszd meg jól otthonod színeit?

Ugye, Nektek is vannak kedvenc színeitek? Melyeket érdemes ezek közül otthonotokba is becsempészni? Hogyan harmonizálhatnak ezek a színek egymással, a bútorokkal, burkolatokkal? Ezekre a kérdésekre találtok választ most következő cikkünkben.

A lakberendezés egyik legfontosabb pillére a színek megfelelő kiválasztása. A színekről mindenkinek megvan a saját véleménye, fontos tudnotok azonban, hogy a különféle színeknek és árnyalatoknak bizonyított hatása van az emberi szervezetre, ezáltal közérzetünkre is.

A SZÍNEK
A három elsődleges szín, amelyekből minden további szín születik: az a kék, sárga, és a piros. A másodlagos színek ezeknek a keveréséből keletkeznek: a zöld, a narancs, és a lila.

Hurrá falazunk!

A Felújítalak projekt során elkészültünk a vízvezetékek cseréjével és kicseréltük a teljes elektromos hálózatot is. Most következő cikkünkben megosztjuk Veletek, hogy milyen kihívásokkal találkoztunk a munkálatok során.

Ha lakást vennél, vagy felújítanád, korszerűsítenéd az otthonodat,
igényelj OTP Lakástakarékot!

Részletek