Összes bejegyzés

Általános összefoglaló

Mi történt eddig? Honnan indult a projekt, hol tartunk most? Mi várható még? Ebben a cikkünkben összefoglaljuk Nektek.

Emlékezzünk vissza most  egy kicsit, honnan is indultunk?
Amikor először léptünk be a lakásba, egyértelműen a  80-as évek divatja és színvilága köszönt vissza: retró bútorok, pálmafás faliposzter, piros-fehér konyhabútor, szürke és mustárszínű padlószönyeg, piros pvc, virágos tapéták, barna bútorok mindegyik szobában. Egyből láttuk, hogy a lakás 30 éve nem esett át semmilyen felújításon.

Mi a célunk a felújítással?
A célunk a felújítással egyrészt az, hogy megmutassuk, egy panelban is lehet gyönyörű otthont kialakítani. Továbbá, szeretnénk rávilágítani a felújítás során elkövethető leggyakoribb hibákra azért, hogy Ti már elkerüljétek ezeket. Szeretnénk, ha a felújítás egy örömteli időszak lenne, amikor a Ti életetekben is sor kerül erre!

A felújtás folyamata
A felújítási munkát a bontással kezdtük. A bontásnak is vannak alapszabályai, amiről érdemes és fontos is tudnotok. Amikor szépen kiürült a lakás, elkezdődhetett az építés. Először az alapszerelések készültek el, lecseréltünk minden régi, idejétmúlt vezetéket, majd a falakat hoztuk jobb állapotba.

Amikor a falak már egyenesek és repedésmentesek lettek, elkészítettünk egy  különleges téglafalburkolatot a nappaliba, ami végül fehér festést kapott, hogy itt is megőrizzük a lakás világos, letisztult képét.

A szülői hálóba egy különleges akvarell hatású tapéta került fel.

A burkolatok hozták meg a leglátványosabb változást, a konyhában és a fürdőben fehér metro csepme került a falakra; melegburkolatként pedig egy gyönyörű, világosított tölgyhatású padlóburkolatra esett a választásunk.

Bekerültek az új, fehér, beltéri ajtók, és felkerültek a helyükre a villanykapcsolók, dugaljak, majd a radiátorok is.

A lakás kezdi elnyerni végleges formáját, persze addig még azért sok feladat vár ránk!

Hátra van például a konyhabútor beszerelése, a fürdőszobák szerelvényezése, a lámpák felszerelése, és a berendezkedés is. Tartsatok velünk jövő héten is!

Tetszett a bejegyzés?
Oszd meg másokkal is!

Kommentek