Lakásátalakítás lépésről lépésre

Kövesd végig a kezdetektől, hogyan tesz otthonossá egy panellakást Csorba Anita!

Mi ez az egész?

Megmutatjuk, hogyan lehet kihozni a maximumot egy használt lakótelepi lakásból. A fél éven át tartó felújítás részleteit, Csorba Anita hasznos tippjeit és tanácsait itt a blogban láthatod és olvashatod.

Rendezés: Legfrissebb elöl

Elkezdődtek az alapszerelések

Ha régebbi lakást vagy házat szeretnétek felújítani, mindenképpen érdemes előre gondoskodni a vízhálózat és az elektromos hálózat felújításáról is, hogy később ne érjenek váratlan meglepetések. Senki sem szeretné a frissen festett falat megbontani egy “kellemes” kis vésés kedvéért...

5 hiba, amit ne kövess el egy felújításban

Ebben a cikkben felhívjuk a figyelmeteket  a felújítás során leggyakrabban elkövetett hibákra, hogy Ti biztosan ne essetek bele ezekbe!  

# Első hiba - Nincs kész terv
Sokan úgy kezdenek bele egy felújításba, hogy nem döntöttek el igazán semmit, és csak elképzeléseik vannak a megálmodott végeredményről, konkrétumok azonban nincsenek. Talán ez a legnagyobb hiba, amit el lehet követni.

Elkezdődött a bontás | Milyen meglepetésekre számíthatsz?

Bontani mindenki tud! Gyakran esnek ebbe a csapdába a lakásfelújítók.
Tudtad, hogy a bontásnak is vannak fontos szabályai és veszélyei? Ebből a cikkből kiderül, hogy mire kell figyelned, ha szeretnéd szabályosan és biztonságosan végezni a bontási munkálatokat.

5+1 tipp álmaid otthonához

Neked mit jelent az igazán otthonos otthon? Meg tud fogalmazni? Ha jobban belegondolsz, bizony nem is olyan könnyű…de ne aggódj, ezzel szinte mindenki így van. Ha követed az következő lépéseket, garantáltan büszke leszel a végeredményre.

Bemutatjuk a terveinket! | Ilyen lesz a lakás

Felújítalak című sorozatunk 3. Részéhez érkeztünk, ebben  a cikkben lerántjuk a leplet a lakberendezési tervekről. Megmutatjuk Nektek, hogy  milyen is lesz - terveink szerint - a 80-as években berendezett panellakás a felújítás után.