Lakásátalakítás lépésről lépésre

Kövesd végig a kezdetektől, hogyan tesz otthonossá egy panellakást Csorba Anita!

Mi ez az egész?

Megmutatjuk, hogyan lehet kihozni a maximumot egy használt lakótelepi lakásból. A fél éven át tartó felújítás részleteit, Csorba Anita hasznos tippjeit és tanácsait itt a blogban láthatod és olvashatod.

Rendezés: Legfrissebb elöl

Kezdődhet a festés!

Sziasztok! A felújítás egyik nagyon látványos pontjához érkeztünk el, mondhatjuk úgy is, hogy mérföldkőhöz értünk: eljött a festés ideje.
A falakat megfelelően előkészítettük, a felületük szép sima lett a háromszoros glettelésnek köszönhetően, és csak arra várnak, hogy megkapják végleges ruhájukat.

Hogyan válaszd meg jól otthonod színeit?

Ugye, Nektek is vannak kedvenc színeitek? Melyeket érdemes ezek közül otthonotokba is becsempészni? Hogyan harmonizálhatnak ezek a színek egymással, a bútorokkal, burkolatokkal? Ezekre a kérdésekre találtok választ most következő cikkünkben.

A lakberendezés egyik legfontosabb pillére a színek megfelelő kiválasztása. A színekről mindenkinek megvan a saját véleménye, fontos tudnotok azonban, hogy a különféle színeknek és árnyalatoknak bizonyított hatása van az emberi szervezetre, ezáltal közérzetünkre is.

A SZÍNEK
A három elsődleges szín, amelyekből minden további szín születik: az a kék, sárga, és a piros. A másodlagos színek ezeknek a keveréséből keletkeznek: a zöld, a narancs, és a lila.

Hurrá falazunk!

A Felújítalak projekt során elkészültünk a vízvezetékek cseréjével és kicseréltük a teljes elektromos hálózatot is. Most következő cikkünkben megosztjuk Veletek, hogy milyen kihívásokkal találkoztunk a munkálatok során.

Elkezdődtek az alapszerelések

Ha régebbi lakást vagy házat szeretnétek felújítani, mindenképpen érdemes előre gondoskodni a vízhálózat és az elektromos hálózat felújításáról is, hogy később ne érjenek váratlan meglepetések. Senki sem szeretné a frissen festett falat megbontani egy “kellemes” kis vésés kedvéért...