Lakásátalakítás lépésről lépésre

Kövesd végig a kezdetektől, hogyan tesz otthonossá egy panellakást Csorba Anita!

Mi ez az egész?

Megmutatjuk, hogyan lehet kihozni a maximumot egy használt lakótelepi lakásból. A fél éven át tartó felújítás részleteit, Csorba Anita hasznos tippjeit és tanácsait itt a blogban láthatod és olvashatod.

Rendezés: Legfrissebb elöl

Szezon összefoglaló

# HIDEGBURKOLÁS
A letisztult érzés, és viszonylag kis terek vizuális hatásának növelése érdekében a konyhába és a fürdőbe is fehér metro csempét választottunk. A megfelelő hidegburkolat kiválasztásához is adtunk tippeket, hiszen ez később csak nagy kényelmetlenségek árán, és sok extra kiadással változtatható meg, így különösen fontos, hogy előre tervezzünk ebben az esetben is.

Elkészült a lakás!

Elérkeztünk a  Felújítalak projekt befejezéséhez. Aki  az elejétől követi a sorozatot, tudja, hogy nagyon messziről indultunk, és sok munkánk volt vele, hiszen egy 40 évvel ezelőtt berendezett  lakás volt a kiindulópontunk és a felújítás végére, egyfajta időutazással elérkeztünk egy 21. századi, letisztult, világos, modern otthonba.

Berendezkedés

Hamarosan a felújítás végéhez érkezünk, nekünk szinte elrepült az utóbbi pár hónap, mintha csak tegnap lett volna, amikor először beléptünk a 80-as évek hangulatát őrző panellakásba. Igyekeztünk sok hasznos tippet adni a blogon, reméljük, hogy kamatoztatni tudjátok őket saját otthonotok felújítása során.

Így tervezz konyhát!

Gondoltatok már arra, hogy egy jól megtervezett konyhában élvezetesebb a főzés is?
Legutóbbi blog bejegyzésünkben fontos tippeket adtunk, amit érdemes megfogadnotok, ha éppen álmaitok konyháját tervezitek. Most  további ötleteket osztunk meg Veletek a témában, sok izgalmas részlet fog szóba kerülni.

Tippek álmaid konyhájához

Hogyan is lesz olyan a konyhátok, amilyet megálmodtatok?

Az álomkonyha megtervezése  nem könnyű feladat, ilyenkor egy 10-15 évre szóló döntést hozunk meg, ami hosszútávon meghatározza a mindennapjainkat. Ezért fontos tehát alaposan végiggondolni, megtervezni ezt a helyiséget.